Το Παιδιατρικό Κέντρο My Child PhysioCenter Στον Εκπαιδευτικό όμιλο Πόλκα - Φροέλεν

2015-11-28 17:13

Η αγάπη για τα παιδιά, δημιούργησε αυτή την όμορφη συνεργασία, με σκοπό την ενημέρωση τόσο των γονέων, όσο και των παιδαγωγών του Πόλκα - Φροέλεν. Την Πέμπτη 27.11.2015 πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την Ανάπτυξη των Δεξιοτήτων που αναπτύσσουν τα παιδιά στην προσχολική ηλικία από την υπεύθυνη του My Child PhysioCenter κ.α Κιουλτζίδου Γιώτα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τα παιδιά, τους προβληματισμούς μας και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις των γονέων.

Ευχαριστώ θερμά τον κ.ο Γιώργο Σταθόπουλο και την κ.α Φροέλεν, για την ζεστή τους φιλοξενία, για την ευκαιρία που μας δόθηκε να παρατηρήσουμε από κοντά τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο διδάσκουν τα παιδιά, την αγάπη και την πολυαισθητηριακή τους προσέγγιση και τα αμέτρητα χαμόγελα που χαρίζουν καθημερινά με πολύ οργανωμένη και ομαδική δουλειά.

Ένα μεγάλο μπράβο όλη την θεραπευτική ομάδα του My Child PhysioCenter, που από την πρώτη στιγμή στήριξε με αφοσίωση, προσωπικό χρόνο και αμέριστη βοήθεια την συνεργασία αυτή. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η παρατήρηση και η καταγραφή τυχόν δυσκολιών των παιδιών.

 

Πίσω

Επαφή

Κιουλτζίδου Παναγιώτα
Μεταμόρφωση, 14452, Αθήνα.

6972741680

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode