Παναγιώτα Κιουλτζίδου Φυσικοθεραπεύτρια Νευροεξελικτικής Αγωγής Bobath (Neurodevelopmental Treatment NDT)

Η Αγάπη μου για τα παιδιά, η πίστη μου στο λειτούργημα που εξασκώ,η πεποίθησή μου πως όταν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις μπορείς να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα αλλάζοντας τις ζωές πολλών παιδιών και των οικογενειών τους, με οδήγησαν στην δημιουργία του My Child PhysioCenter . Ενός θεραπευτικού χώρου, που είναι  κατάλληλα  εξοπλισμένος , ώστε να  δίνει την ευκαιρία σε  κάθε θεραπευτή , να  οργανώνει τις συνεδρίες του με όλα τα κατάλληλα υλικά , παρέχοντας με τον τρόπο αυτό στο κάθε παιδί , όλα τα ερεθίσματα που χρειάζεται.

Στο My Child PhysioCenter,  οι συνεδρίες μας να είναι εξατομικευμένες και κατάλληλα δομημένες,  ετσι ώστε με αίσθημα ευθύνης απένατι στους γονείς που αναζητούν το καλύτερο για το παιδί τους , να κάνουμε την διαφορά,κατακτώντας τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Και αυτό είναι κάτι που το διασφαλίζω προσωπικά.

Το My Child PhysioCenter έχει ξεκινήσει την επιτυχή πορεία του. Κάθε μέρα η προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν την κάθε συνεδρία, να κατακτούν ολοένα και περισσότερες δεξιότητες που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή τους και τους ενδυναμώνουν ψυχικά και σωματικά να συνεχίσουν.

Από την  πρώτη μέρα μετά την αποφοίτησή μου απο το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Φυσικοθεραπείας, είχα την τύχη να εκπαιδευτώ δίπλα σε άριστους κι έμπειρους θεραπευτές και καθηγητές στον τομέα της παιδιατρικής φυσικοθεραπείας κι εργοθεραπείας και στην πορεία μέσα από την δεκαετή μου εργασία ως παιδιατρική φυσικοθεραπεύτρια της Νευροεξελικτικής Αγωγής Bobath με παιδιά που πάσχουν από Εγκεφαλική Παράλυση, σύνδρομα και παθήσεις του Κεντρικού και Περιφερικού Νευρικού Συστήματος, να συνεργαστώ με κάποιους απο αυτούς.

Ξεκίνησα την καριέρα μου , εργαζόμενη στην ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών, στο τμήμα της θεραπευτικής κολύμβησης, στον Σύλλογο Καρκινοπαθών παιδιών  Φλόγα ενώ παράλληλα εργαζόμουν σε αξιόλογα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αθήνας και σε κατ’οίκον θεραπείες.

Οι Μέθοδοι και οι τεχνικές στις οποίες έχω εξειδικευτεί είναι:

1.Η Νευροεξελικτική Αγωγή Bobath [Neurodevelopmental Treatment]

2.H Αισθητηριακή Ολοκλήρωση [Sensory Integration]

3.H Μέθοδος Σταδιακής Απευαισθητοποίησης της Σίτισης [SOS Feeding]

4.H Mέθοδος M.O.R.E

 

...

Επαφή

My Child PhysioCenter
Δημαρχείου 4
Μεταμόρφωση, 14452, Αθήνα.

211 40 60 726
213 04 30 266

BOBATH

WILBARGER

TEACCH

PECS

SENSORI INTEGRATION

M.O.R.E.

MAKATON

A.B.A.

S.O.S FEEDING

SOCIAL STORIES

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

My Child PhysioCenter