Γεια σας,είμαι η Παναγιώτα Κιουλτζίδου και είμαι φυσικοθεραπεύτρια. Η Αγάπη μου για τα παιδιά, η πίστη μου στο λειτούργημα που εξασκώ, η πεποίθησή μου πως όταν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις μπορείς να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα αλλάζοντας τις ζωές πολλών παιδιών και των οικογενειών τους, με οδήγησε στην ίδρυση του My Child Physiocenter.

Στο My Child PhysioCenter, οι συνεδρίες είναι εξατομικευμένες και κατάλληλα δομημένες, έτσι ώστε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους γονείς που αναζητούν το καλύτερο για το παιδί τους, να κάνουμε την διαφορά, κατακτώντας τους υψηλότερους δυνατούς στόχους. Και αυτό είναι κάτι που το διασφαλίζω προσωπικά.

Το My Child PhysioCenter έχει ξεκινήσει την επιτυχή πορεία του. Κάθε μέρα η προτεραιότητα μου είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν την κάθε συνεδρία, να κατακτούν ολοένα και περισσότερες δεξιότητες που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή τους και τους ενδυναμώνουν ψυχικά και σωματικά.

Από την πρώτη μέρα της αποφοίτησης μου από το Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης στο τμήμα Φυσικοθεραπείας, είχα την τύχη να εκπαιδευτώ δίπλα σε άριστους και έμπειρους θεραπευτές και καθηγητές στον τομέα της παιδιατρικής φυσικοθεραπείας. Ξεκίνησα την καριέρα μου, εργαζόμενη στην Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π. Αθηνών, στο τμήμα της θεραπευτικής κολύμβησης, στον Σύλλογο Καρκινοπαθών παιδιών Φλόγα ενώ παράλληλα εργαζόμουν σε ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αθήνας και σε κατ'οίκον θεραπείες.

Οι Μέθοδοι και οι τεχνικές στις οποίες έχω εξειδικευτεί είναι:

1.Η Νευροεξελικτκή Αγωγή Bobath [Neurodevelopmental Treatment]

2.H Αισθητηριακή Ολοκλήρωση [Sensory Integration]

3.H Μέθοδος Σταδιακής Απευαισθητοποίησης της Σίτισης [SOS Feeding]

4.Η Μέθοδος M.O.R.E

 

Επαφή

Κιουλτζίδου Παναγιώτα
Μεταμόρφωση, 14452, Αθήνα.

6972741680

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode